Life@Demasys

Като високотехнологична компания Демасис зависи от следните способности на своите служители : иновативно мислене, желание за развитие и постоянство. Демасис Ви предлага перфектната среда да култивирате своя талант. Вдъхновяващата корпоративна култура където, тъй популярните напоследък думи като "екипност" , "свобода" и "обмяна на знания" наистина имат значение.

Освен привлекателния социален пакет нашите служители могат да разчитат на приятелска атмосфера в стабилна компания с "иновационна фирмена култура" , където идеите могат да се развиват и приемат форма в най - високотехнологичния софтуер на пазара. При нас екипната работа и независимостта са еднакво важни и всеки един служител има привилегията да сложи своя отпечатък на финалния продукт и да види крайния резулта от своите усилия.

Кариерата в Демасис не е задължително да завърши там където е започнала. Даже напротив, ние спазваме мотото " Правилният човек на правилното място".  Прилагайки оценка на  свършената работата, заедно с програми за обучение, ние подсигуряваме за всеки служител има най - добрите възможности за развитие.

 

Нашият Офис:

1

2

снимка

офис 3

Нашите Клиенти

 • Televic Healthcare

  Лидер в комуникациите в здравеопазването от 1950

  Системите на Televic Healtcare предлагат високо технологично комуникационно и информационно обслужване , което подпомага медицинските служители , за да отделят време за това, което наистина е важно:  помощ за пациента.....

  Ние развиваме, създаваме и произвеждаме дигитални мрежи за повикване на сестрите, интерком, достъп от разстояние, забавление на пациента и регистрация на положените грижи. Ние гарантираме, че нашата нашата уникална система е винаги адаптирана към най- високите изисквания на постоянно променящия се пазар. Телевик имат реномето на надеждна компания , която държи на дългогодишните партньорства. Телевик щателно избира своите доставчици и партньори , за да достави до крайния клиент едно цялостно решение от най - висок клас.

  www.televic-healthcare.com/en/

   

 • Televic Rail

  С 25 години опит в разработката и подръжката на комуникационни системи в железопътната индустрия, Televic Rail е водещ доставчик на информационни и развлекателни системи за пасажерите.

  Повече от 20 000 влака по целия свят са снабдени с оборудване произведено в Televic Rail.

  www.televic-rail.com/en/