Нашите ценности, Вашия дух

Демасис се позовава на следните ценности за проверка на своето представяне като компания:

 • Иновации

  Ние вярваме че човек се учи цял живот. Ключът към нашия успех е да намерим нови по добри начини с помощта на нашия екип , за да осигурим на клиентите ни софтуерни решения с най-новите продукти на пазара.

 • Удовлетворяване на клиента

  Нашият успех като компания зависи от това до каква степен ние можем да задоволим желанията на клиентите ни. Ние сме готови да посрещнем предизвикателствата , които поставяте пред нас! Нашата цел като компания е да бъдем гъвкави и да отговорим на високите стандарти за обслужване, качество и иновации.

 • Ангажираност на служителите

  Ние вярваме, че приносът на на нашите служители е най - съществената част от работния процес. Демасис се стреми да промотира култура на екипност, разбирателство, равенство и израстване. Ние подкрепяме  креативността, инициативата ,защото те са двете основни качества , с които нашите служители допринасят за развитието на компанията.

 • Устойчивост

  Нашите системи са не само ефиктивни, но съшо така е необходимо да функционират оптимално за дълъг период от време. Демасис се стреми за същото постоянство и устойчивост в отношението със своите служители и е решена да инвестира в хората и технологиите.