Животът в Televic

Дигитализирайте изцяло хартиения процес, променете средата за обучение и мотивирайте студентите, разработвайте интегрирани системи за НАТО и синхронизирайте железопътния трафик. В Televic работите по комуникация, която е наистина значима.

Как го правим? Използваме  оптимално  таланта на нашите служители, насърчаваме идеи и изграждаме иновативни технологии. Тази комбинация ни прави силни. Защото Televic осигурява среда, където колегите могат да се учат едни от други. 

В Televic всеки има свободата да върши работата си. Именно за това търсим хора с правилната мотивация. Нашата движеща сила? Целенасочен фокус върху успеха на проектите.

Ние се стремим да бъдем международен лидер на нашите четири пазарни ниши. С иновативни продукти на ключови пазари и огромни проекти, като винаги предоставяме необходимото качество. Защото в Televic  всички сме предприемачи.

Работя за Televic от две години. Две наистина страхотни години. Защо? Тук всеки работи като част от един невероятен екип. Не само в Televic Rail, но и в цялата група на Televic. Фирмата наистина инвестира в тази насока. 

Имам страхотни колеги, с които не само мога да работя сериозно, но и да се забавлявам. А това е добър баланс.

Отне ми малко време да свикна с работата в Televic. Но скоро открих обществената значимост на това, което правим тук.

Ние влагаме ентусиазъм и целеустременост във всеки проект. Защото на практика всеки в Televic се стреми именно към това